Logo Eagle ShelterDe Eagle Shelter is een gratis laagdrempelige inloop en ontmoetingshaven voor iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond of levensverhaal. Zeer zeker ook voor een ieder die dat (om wat voor reden ook) even nodig heeft. Een plek waar je jezelf mag zijn, kan ontmoeten en zonder sturing (weer) in je kracht en beweging kan komen. De Shelter is een vrijplaats voor hoop, groei, herstel, creativiteit en talenten (her)ontdekken, inbrengen & ontvangen. Bij binnenlopen hoef je alleen je voornaam te delen en mag je alles wat anderen van je vinden of ooit aan labels etc. op je geplakt is, en waar je last van hebt, bij de ingang achterlaten.

De Eagle Shelter is een onafhankelijke non-profit organisatie, nauw verbonden met haar omgeving die ze ziet als een oase van mogelijkheden. Begin 2015 ontstond de Shelter vanuit passie en gebundelde krachten, eigen herstel- & werkervaringen. Ieder mens heeft ontmoetingen van mens tot mens, verbinding, veiligheid, hoop, eigen regie en kansen nodig om (weer) in beweging te komen. Om (weer) te durven dromen en groeien & herstellen. De kernwaarden van de Eagle Shelter zijn dan ook: ONTMOET-VERBIND-DURF-CREËER-OVERWIN-GROEI.

Zoek je een plek waar iedereen welkom is & je mag zijn zoals je bent? Waar je kan binnenlopen voor alleen een bakje koffie/ thee of juist om jezelf te laten inspireren. Een plek waar !JIJ! centraal staat, waar ontmoeting plaatsvindt van mens tot mens, waar er geluisterd en gelachen wordt met elkaar! Een plek die steeds in beweging is! Waar je creatief mag zijn, waar je anderen iets kan leren en zelf terug ontvangt. Inspireer & laat je inspireren! Een plek waar je welkom bent voor alleen dat bakkie... maar waar je daarnaast ook altijd meteen mag aanschuiven bij uiteenlopende activiteiten en workshops en/of om even lekker te tuinieren in de (moes)tuin. Een plek waar je dus altijd welkom bent ongeacht waarom je binnenstapt!

ZOEK JE ZO'N PLEK... LOOP DAN GEWOON BINNEN BIJ DE SHELTER!

Elke maandag, woensdag, zaterdag zijn we open van 10.00-17.00 uur.
Op donderdag zijn we open van 10.00 - 21.00 uur.
- Op woensdag en zaterdag koken en eten we samen om 17.00 uur. Op donderdag eten we om 18:00. (Opgeven voor 14.00 uur)
- Er zijn mPOWERGROEPEN die we met elkaar vormgeven. Bij interesse neem contact op.
- Bij alle creatieve workshops (behalve edelsmeden) kun je gewoon aanschuiven.

Samen met jou geven we de Shelter vorm, hopelijk tot snel!


Eagle Shelter
Crispijnhof 9
5101 BL Dongen
info@eagleshelter.nl
06-38226683

FACEBOOK